Alle vragen op een rijtje. Staat je vraag er niet  tussen? Bel of mail ons gerust. 

Contact en FAQ

Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar om je te helpen. Hieronder alvast de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan even contact op!

Mail: contact@digitalofficehost.nl / Telefoon: 030 - 239 38 38

Is mijn pakket maandelijks opzegbaar? 

Zeker, je kan de Digital Office Host elke maand opzeggen.

De capaciteit per ruimte is veranderd. Wat nu? 

Geen zorgen, je kan alle gegevens in de Digital Office Host op elk moment aanpassen. Zo kun je flexibel omgaan met de veranderende wereld om je heen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens? 

Wij staan voor transparantie. Op GDPR.seats2meet.com lees je alles wat we doen aan de veiligheid van persoonsgegevens. Alle gegevens binnen de Digital Office Host worden na 4 weken vernietigd. Er is dan genoeg tijd om terug te kijken als er bijvoorbeeld een bron- en contactonderzoek plaats moet vinden. Zo werken we veilig en transparant!

Wat heeft Seats2meet.com met Digital Office Host te maken? 

Seats2meet gebruikt de software achter de Digital Office Host al jaren voor het boeken van vergader- en werkplekken. Nu gebruiken we dit gedeelte van de software ook losstaand om zo de toegang tot kantoren veilig te organiseren. 

Mijn kantoor heeft meerdere vestigingen, kunnen die allemaal in de Digital Office Host?

Zeker! Bij het aanmelden geef je aan hoeveel vestigingen er zijn. Die voegen we dan voor je toe aan de Digital Office Host. Jij bepaalt vervolgens de 'inhoud' van die locaties. Zoals het aantal werkplekken in welke ruimte. Het abonnement is voor de eerste locatie € 390,- per maand en voor volgende locaties € 190,- per maand. 

Met wie kan ik contact opnemen? 

Je kunt ons mailen via contact@digitalofficehost.nl pf bellen op 030 - 239 38 38. Je wordt via dit algemene nummer door een medewerker naar de juiste persoon verwezen.

Digital Office Host is een product
van Seats2meet.com & cyberdigma. 

Informatie

Voorwaarden
Disclaimer

© Seats2meet.com 2020

Contact

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht
+31302393838
contact@s2mutrechtcs.com