We werken samen om   ontmoeten simpel en   future-proof te maken  

De organisatie

De Digital Office Host is een co-creatie van Seats2meet.com en Cyberdigma. Allebei voorlopers op het gebied van mensgerichte software en ontmoeten. Seats2meet ken je wellicht van het boeken van een werkplek of meeting space. Cyberdigma is het technische team dat slimme software ontwikkelt. Samen staan ze sterk en maken werken en ontmoeten simpel en future-proof.

De mensen

Ronald van den Hoff en Marielle Sijgers zijn de founders van beide organisaties. Hun verhaal begint alweer een tijd geleden, in 2007. Vanuit een sterke gezamenlijke visie op de toekomst van werken ontwikkelt dit duo platformen, tools en software die organisaties verder brengt. Denk aan Seats2meet.com, een co-work platform met meer dan 200 locaties verspreid over de hele wereld. Het zijn interactieve broedplaatsen voor inspiratie, innovatie en acceleratie van ondernemerschap. Een ander voorbeeld is de Stichting Society 3.0: een beweging die richting en begeleiding geeft in onze steeds veranderende wereld. 

De toekomst: Third place & Third space

We gaan steeds minder naar kantoor en de verwachting is dat die ontwikkeling blijvend is. Dat komt omdat Nederland een goede digitale netwerkstructuur heeft en mensen onafhankelijk van tijd en plaats kunnen werken. Handig, maar niet ieder huis is geschikt om te werken. Daardoor neemt de behoefte aan alternatieve locaties sterk toe. Zo'n locatie kan een lunchroom zijn, maar ook een hotel, bieb of  cowork-locatie als Seats2meet.

We noemen die plekken ‘Third places’: werkplekken tussen kantoor en keukentafel. 

Als je bovenop die fysieke locaties (kantoor, thuis en third place) een digitaal netwerk neerlegt waar mensen elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen of hun werkplek boeken, ontstaat er een nieuwe ruimte. Die noemen we de 'Third space'. De Digital Office Host is daar een onderdeel van. Daarnaast hebben Seats2meet en Cyberdigma allerlei diensten ontwikkeld om die Third space tot een verrijkende en verbindende ruimte te maken. Denk bijvoorbeeld aan het S2M Passport. Daarin worden gebruikers gematched aan elkaar, aan events en aan artikelen uit het online S2M Magazine. En ze kunnen er, net als in de Digital Office Host, werkplekken of vergaderruimtes boeken.

Meer weten?

Digital Office Host is een product
van Seats2meet.com & cyberdigma. 

Informatie

Voorwaarden
Disclaimer

© Seats2meet.com 2020

Contact

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht
+31302393838
contact@s2mutrechtcs.com